Stijn Streuvelsstraat 3, LANDGRAAF

Attentie

Wijze van veilen: Internet-only Live (via openbareverkoop.nl), registreer als bieder, u kunt niet in de zaal bieden.

Omschrijving

Een grondgebonden woonhuis (type: 2-onder-1 kapwoning met inpandige garage, tuin en overige aanhorigheden.

Kelder:
Provisiekelder oorspronkelijk met deur naar:
- garage,
- waskelder met aansluitingen was-apparatuur, wasbak, gasaansluiting en deur naar achtertuin;
thans verbouwd naar andere indeling wegens hennepplantage (ontmanteld)

Begane grond:
Entree/hal met plavuizenvloer, meterkast, gastentoilet met fonteintje, deur naar woonkamer en keuken en trap naar verdieping.
Woonkamer 7,95x3,85 met open haard en half open keuken.
Keuken 4,00x2,95, deur naar balkon 6,30x1,25 met zonnescherm, trap van balkon naar beneden naar achtertuin.

Eerste verdieping:
Overloop met vlizotrap naar zolder.
Slaapkamer 1: 3,85x3,75, slaapkamer 2: 3,95x3,05, sllaapkamer 3: 3,85x2,35, slaapkamer 4: 3,05x2,35 en badkamer 2,85x1,65.
De slaapkamers aan de achterzijde zijn in gebruik geweest als hennepplantage (ontmanteld)

Tweede verdieping:
Via vlizotrap bereikt men een grote zolderberging met twee dakramen en cv-combiketel Vaillant.

Bezichtiging

woensdag 3 maart 2021, van 10:00 tot 11:00 uur
het notariskantoor heeft het pand opengesteld op woensdag 3 maart van 10.00-11.00 uur.
De notaris beschikt derhalve over sleutels die hij desgewenste zal overdragen aan de koper, na afname van de woning.

Kenmerken

Type registergoed
2-onder-1-kap
Gebruik
Onbewoond
Soort eigendom
Vol eigendom
Bouwjaar
1973
Oppervlakte wonen
111 m2
Oppervlakte perceel
251 m2
Inhoud
545 m3
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Kadastrale omschrijving
KADASTRALE GEMEENTE SCHAESBERG het woonhuis met inpandige garage, ondergrond, tuin en erf, staande en gelegen aan de Stijn Streuvelsstraat 3 te 6372 HZ Landgraaf, kadastraal bekend gemeente Schaesberg, sectie B nummer 6279, groot twee are en eenenvijftig centiare (2a 51ca), welk perceel gedeeltelijk is belast met een drietal zakelijke rechten als bedoeld in artikel 5 lid 3 onder b van de Belemmeringenwet Privaatrecht zoals deze luidde tot een januari negentienhonderdtweeënnegentig, ten behoeve van (thans) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Enexis Netbeheer B.V., gevestigd te ’s-Hertogenbosch, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 17131139,

Fotogalerij

Informatie

Bijzonderheden
WEGENS COVID-MAATREGELEN IS DE ZAAL/INTERNETVEILING OMGEZET IN EEN INTERNET-ONLY-VEILING. Zie voor het registreren als internetbieder de knop 'Registreren' op de homepagina van openbareverkoop.nl OPIUMWET Dit woonhuis is op last van de burgemeester gesloten geweest wegens handelen in strijd met de Opiumwet. Er is een hennepplantage aangetroffen in de kelder en twee slaapkamers. Die plantage is ontmanteld, maar de koper dient rekening te houden met schade aan het pand, alsook met restanten van die plantages. OVERDRACHTSBELASTING Voor zover de Verkoper bekend, is met betrekking tot de levering geen omzetbelasting, maar wel overdrachtsbelasting verschuldigd. Het tarief is gebaseerd op de wetgeving die geldt op het moment dat Koper de eigendom van het Registergoed verkrijgt, thans 8%. Wanneer Koper voor het toepassen van een ander tarief voor overdrachtsbelasting een schriftelijke verklaring benodigt, ligt het op zijn weg om die (tijdig) te overleggen aan de notaris. Het (tijdig) verkrijgen van die verklaring komt geheel voor rekening en risico van de Koper. HUURBEDING Ondanks dat de Verkoper ervan uitgaat dat op het moment dat de executoriale verkoop bekend is gemaakt op de website, er geen personen op grond van een huurovereenkomst gebruik konden maken van het Registergoed, heeft Verkoper, mede wegens de belangen van de houder van het recht van tweede hypotheek en van de Koper, gebruikgemaakt van zijn bevoegdheden op grond van het huurbeding, zoals hierna omschreven: Omdat het Registergoed woonruimte betreft waarop de artikelen 7:271 tot en met 277 Burgerlijk Wetboek van toepassing zijn, is verlof van de voorzieningenrechter nodig voor het inroepen van het huurbeding. De Verkoper heeft dit verlof gevraagd en bij beschikking van 16 maart 2021 verkregen. De termijn van niet-ontruiming is bepaald op 3 dagen gerekend vanaf de dag dat het verlof is betekend aan hen tegen wie het wordt ingeroepen. De (eventuele) betekening van het verlof als ook de (eventuele) verdere uitoefening van het huurbeding wordt aan de Koper overgelaten. GEEN COMMAND Gebruik maken van een Akte de Command en/of het aanwijzen van een nader te noemen meester koper is middels de veilingvoorwaarden uitgesloten. Dat betekent dat de hoogste bieder bij zijn bod dient te verklaren of hij namens een ander heeft geboden. Ingeval het hoogste bod via het internetbiedsysteem wordt uitgebracht, dient de betreffende bieder direct het notariskantoor per e-mail te infomeren wanneer hij namens een ander dan zichzelf heeft geboden.
Milieuinfo
Er is bij de gemeente geen informatie over bodemverontreiniging op dit kadastraal perceel.
een bericht van de gemeente ter zake: ''Van het betreffende object is in ons bodeminformatiesysteem geen informatie geregistreerd (geen bodemonderzoek bekend).
In het meldingenoverzicht van tanks komt het adres ook niet voor.
Conform onze bodemkwaliteitskaart wordt ter plaatse zowel in boven- en in ondergrond een achtergrondwaardekwaliteit (PFAS en overige stoffen) verwacht.
De actuele bodemkwaliteit wordt bepaald door het gebruik van het perceel en kan enkel via een bodemonderzoek worden vastgesteld.”

Veiling informatie

Type
Executieveiling hypotheek
Status
Gegund
Veilinglocatie
Internet-only
Kantoor
AchtenvanGent Notarissen
dhr C.M. van Beuzekom (T direct 043 3281382)
Wilhelminasingel 68A
6221 BK Maastricht
T: 043 328 17 60
F: 043 325 14 26
E: veiling@achtenvangent.nl

Financieel

Inzetpremie:
1% ten laste van de opbrengst
Indicatie veilingkosten:
€ 5.679,00 (per 11‑03‑2021 om 08:47 uur)
Specificatie indicatie kosten in PDF (per 11‑03‑2021 om 08:47 uur)

Veiling

Internet-only
Executieveiling hypotheek
Status: Gegund
Veilingdossiernummer: 45216

Notaris

dhr C.M. van Beuzekom (T direct 043 3281382)
Wilhelminasingel 68A
6221 BK Maastricht
T: 043 328 17 60
F: 043 325 14 26

Inzetpremie

1% ten laste van de opbrengst

Onderhands bod

Tot en met 3 maart 2021 24:00 is een onderhands bod mogelijk.

Delen

Kaart

Klik hier om de Google kaart te zien

Delen

Onderhands bod

Het is ook mogelijk om voorafgaand aan de executieveiling bij de notaris een schriftelijk bod uit te brengen. Let er goed op dat dit bod onherroepelijk en onvoorwaardelijk is. U kunt dus geen voorbehoud maken voor bijvoorbeeld de verkrijging van een financiering of voor het leegkomen van het pand. Als koper dient u zich van de spelregels te vergewissen. Wij wijzen u op de informatie over dit object en de van toepassing zijnde veilingvoorwaarden en (veiling)kosten. Indien u na het lezen van de spelregels tóch onzeker bent, schakel dan een deskundige in. Bijvoorbeeld uw makelaar.
Voor het uitbrengen van uw bod voorafgaand aan de executieveiling gebruikt u het biedingformulier. Het volledig ingevuld en ondertekend formulier dient voor de bovenstaande veiling uiterlijk 03-03-2021 24:00 uur bij de notaris te zijn ingediend.

Het wordt aangeraden een deskundige in te schakelen om de veilingaankoop te begeleiden.