Over ons

Op Veilingbiljet vindt u publicaties van de verkoop van onroerende zaken. Van huizen, commercieel vastgoed en grond (-posities). Van zakelijke rechten, van bijvoorbeeld appartement, (erf-) pacht en opstal. En van bijzondere zaken, als kabelnetwerken, octrooien en patenten.

Gedwongen
Voor gedwongen verkopen staat Veilingbiljet.nl ten dienste van het Nederlandse notariaat. Achter de schermen wordt de ontwikkeling van het ICT-platform verzorgd. Voor het publiek wordt informatie verzorgd via de websites www.openbareverkoop.nl en www.veilingbiljet.nl.

Vrijwillig
De vrijwillige veilingen worden verzorgd voor het notariaat, de makelaardij, voor (regionaal werkende) veilingorganisaties en voor (semi-) publieke instanties.  

Verkoopvormen
Naast de hybride veilingen, waarbij zowel via de zaal als via het internet wordt geboden, worden internet-only veilingen verzorgd. Deze zijn er in twee varianten, live (met veilingmeester) en timed (volledig geautomatiseerd). De vrijwillige openbare verkoop wordt ook ondersteund via de verkoop bij inschrijving. Het ICT-platform vervangt de alom bekende “gesloten enveloppen”. Deze dienst wordt ingezet voor onder andere woningcorporaties, het notariaat en de makelaardij.

Contact
Bent u een gebruiker met een vraag of wenst u ondersteuning, neem dan contact op met de helpdesk. Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op voor een gesprek of demonstratie.

Contact
Veilingbiljet is een website van Openbare Verkoop Exploitatiemaatschappij. Bent u een gebruiker met een vraag over een registergoed of wenst u ondersteuning, neem dan contact op met de helpdesk.

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op voor een gesprek of demonstratie.

Openbare Verkoop Exploitatiemaatschappij
Lt. Gen. van Heutszlaan 4  -  3743 JN Baarn
Mail: info@openbareverkoop.nl
Helpdesk: (088) 668 28 88

Verkoop: Jan van den Dungen (06) 53410071