Bieden ?

Het is mogelijk om online mee te bieden op de aangekondigde veilingen. Op de veilingdag logt u in via de buttons bij de kavels of via "mijn account". U treft dan alle objecten aan die op die dag worden geveild. U kunt van alle bieders de biedingen volgen.

Vooraf registreren bij een notaris
Wilt u via internet kopen op een veiling, dan registreert u zich als deelnemer (internetbieder) vooraf bij een notaris. Na registratie ontvangt u een mail met verdere instructies, waaronder een bezoek aan een (registratie)notaris. Na definitieve registratie kunt u inloggen op de pagina "mijn account", er opent een inlogscherm van Openbareverkoop / Zet Login. Hier voert u uw gebruikersnaam, wachtwoord en sms-code in, waarna u kan starten met bieden. Op de pagina "mijn account" kunt u de status van uw account inzien en muteren. Klik hier om naar de registratiepagina te gaan.

Hoe werkt het online bieden op de veiling?
In de handleiding online bieden bij een openbare verkoop leest u hier meer over.

Voordat u besluit te bieden op een veiling moet u zich realiseren dat een veiling verloopt volgens een andere procedure dan de reguliere koop van een woning. Wij adviseren u dan ook om vooraf goed te informeren over het kopen op een veiling.