Jagerspad 57, LANDGRAAF

Attentie

Wijze van veilen: Internet-only Live (via openbareverkoop.nl), registreer als bieder, u kunt niet in de zaal bieden.

Omschrijving

Het betreft een geschakelde woning met garage, oprit, verdere aanhorigheden, ondergrond en tuin.

Begane grond: entree, hal, meterkast, toilet, trapopgang, woon-/eetkamer, keuken.
Garage aangebouwd steen met zolder. Oprit. Voortuin. Op noordwesten gelegen achtertuin met achterom.
1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers, badkamer.
2e verdieping: vaste trap, zolderruimte met dakraam, stookruimte.

Bezichtiging

Geen bezichtiging mogelijk

Het toestaan van bezichtiging is een verplichting van de eigenaar. De eigenaar heeft echter geen reactie gegeven op een verzoek om medewerking.
De verkopende hypotheekhouder heeft een wettelijk recht die verplichting af te dwingen door een deurwaarder bezichtiging te laten uitvoeren. Die wijze van bezichtiging wordt om praktische redenen niet uitvoerbaar geacht onder de huidige covid-maatregelen. Mocht later een bezichtiging nog uitvoerbaar geacht worden, dan wordt dat hier vermeld.

Kenmerken

Type registergoed
Woonhuis
Gebruik
Onbewoond
Soort eigendom
Vol eigendom
Bouwjaar
1976
Oppervlakte wonen
129 m2
Oppervlakte perceel
306 m2
Inhoud
536 m3
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Fotogalerij

Informatie

Bijzonderheden
WEGENS COVID-MAATREGELEN IS DE ZAAL/INTERNETVEILING OMGEZET IN EEN INTERNET-ONLY-VEILING. Zie voor het registreren als internetbieder de knop 'Registreren' op de homepagina van openbareverkoop.nl WATERSCHADE Op 16 februari 2021 geeft de brandweer het onbewoonde pand betreden in verband met uit het huis stromend water. De brandweer heeft deze waterstroom beëindigd. Er is echter (nog) geen beeld van de schade ontstaan door of verband houdend met deze wateroverlast. Dit heeft de verkopende bank doen besluiten poolshoogte te laten nemen in het pand, door deurwaarder en taxateur. Deze binnentreding staat echter gepland voor NA 4 maart 2021, derhalve na het eindigen van de termijn voor onderhandse executiebiedingen. Relevante informatie zal hier worden gepubliceerd zodra de notaris daarover beschikt. Update: wegens ontvangen onderhandse biedingen heeft de verkoper de binnentreding geannuleerd. OVERDRACHTSBELASTING Voor zover de Verkoper bekend, is met betrekking tot de levering geen omzetbelasting, maar wel overdrachtsbelasting verschuldigd. Het tarief is gebaseerd op de wetgeving die geldt op het moment dat Koper de eigendom van het Registergoed verkrijgt, thans 8%. Wanneer Koper voor het toepassen van een ander tarief voor overdrachtsbelasting een schriftelijke verklaring benodigt, ligt het op zijn weg om die (tijdig) te overleggen aan de notaris. Het (tijdig) verkrijgen van die verklaring komt geheel voor rekening en risico van de Koper. GEEN HUURBEDING Verkoper verklaarde gegronde redenen te hebben om het huurbeding niet in te roepen. De gegronde reden is onder meer omschreven in artikel 3:264 lid 1 sub b Burgerlijk Wetboek (luidende: ook met instandhouding van de huurovereenkomsten zal de opbrengst kennelijk voldoende zijn om alle hypotheekhouders die het beding hebben gemaakt te kunnen voldoen). FEITELIJK GEBRUIK Bij binnentreding van het woonhuis medio december 2020 is gebleken dat het woonhuis een desolate indruk geeft, dat het erg vuil is en dat aansluitingen voor energie zijn afgesloten.
Milieuinfo
een bericht van de gemeente ter zake: ''Van het betreffende object is in ons bodeminformatiesysteem geen informatie geregistreerd (geen bodemonderzoek bekend).
In het meldingenoverzicht van tanks komt het adres ook niet voor.
Conform onze bodemkwaliteitskaart wordt ter plaatse zowel in boven- en in ondergrond een achtergrondwaardekwaliteit (PFAS en overige stoffen) verwacht.
De actuele bodemkwaliteit wordt bepaald door het gebruik van het perceel en kan enkel via een bodemonderzoek worden vastgesteld.”

Veiling informatie

Type
Executieveiling hypotheek
Status
Onderhands verkocht (deze veiling gaat niet door)
Veilinglocatie
Internet-only
Kantoor
AchtenvanGent Notarissen
dhr C.M. van Beuzekom (T direct 043 3281382)
Wilhelminasingel 68A
6221 BK Maastricht
T: 043 328 17 60
F: 043 325 14 26
E: veiling@achtenvangent.nl

Financieel

Inzetpremie:
1% ten laste van opbrengst
Indicatie veilingkosten:
€ 4.476,00 (per 11‑02‑2021 om 13:28 uur)
LET OP: bij koop via onderhandse bieding zijn kosten hoger, zie specificatie (per 11‑02‑2021 om 13:29 uur)
Specificatie indicatie kosten in PDF (per 11‑02‑2021 om 13:28 uur)

Veiling

Internet-only
Executieveiling hypotheek
Status: Onderhands verkocht (deze veiling gaat niet door)
Veilingdossiernummer: 45217

Notaris

dhr C.M. van Beuzekom (T direct 043 3281382)
Wilhelminasingel 68A
6221 BK Maastricht
T: 043 328 17 60
F: 043 325 14 26

Inzetpremie

1% ten laste van opbrengst

Onderhands bod

Tot en met 3 maart 2021 24:00 is een onderhands bod mogelijk.

Delen

Kaart

Klik hier om de Google kaart te zien

Delen

Onderhands bod

Het is ook mogelijk om voorafgaand aan de executieveiling bij de notaris een schriftelijk bod uit te brengen. Let er goed op dat dit bod onherroepelijk en onvoorwaardelijk is. U kunt dus geen voorbehoud maken voor bijvoorbeeld de verkrijging van een financiering of voor het leegkomen van het pand. Als koper dient u zich van de spelregels te vergewissen. Wij wijzen u op de informatie over dit object en de van toepassing zijnde veilingvoorwaarden en (veiling)kosten. Indien u na het lezen van de spelregels tóch onzeker bent, schakel dan een deskundige in. Bijvoorbeeld uw makelaar.
Voor het uitbrengen van uw bod voorafgaand aan de executieveiling gebruikt u het biedingformulier. Het volledig ingevuld en ondertekend formulier dient voor de bovenstaande veiling uiterlijk 03-03-2021 24:00 uur bij de notaris te zijn ingediend.

Het wordt aangeraden een deskundige in te schakelen om de veilingaankoop te begeleiden.