Sandelingeweg 10, RIDDERKERK

Attentie

bezichtiging mogelijk op 15 en 29 maart - zie elders in deze publicatie

Omschrijving

Taxateur kon het pand niet betreden. Een omschrijving uit 2018 geeft volgens hem de volgende informatie ENKEL TER INDICATIE:

Ruime vrijstaande bungalow gelegen in een kleinschalige villawijk. De bungalow heeft een woonoppervlakte van circa 195 m2 en een perceeloppervlakte van 771 m2. De woning
heeft een luxe keuken, een riante living (72 m2), een ruime slaapkamer met een riante luxe uitgevoerde privébadkamer. De tweede slaapkamer heeft een kleinere moderne gastenbadkamer. De woning is grotendeels v.v.een marmeren vloerverwarming. De tuin is v.v. een jacuzzi,een berging en is gelegen op het westen.
Entree:
Ruime entree met toiletruimte en meterkast. Living: (circa 72 m² exclusief keuken) Schitterende living v.v. een fraaie openhaardpartij (gas), 2 schuifpuien naar de tuin en 1 schuifpui naar de patio. Voorts zorgt het deels verhoogde plafond voor een speels effect.
Keuken:
Luxe open keuken welke in 2001 is geplaatst en voorzien van zeer uitgebreide inbouwapparatuur:
Tussenruimte:
Via deze ruimte welke bijvoorbeeld uitstekend geschikt is al zonnebankruimte of werkplek is de ouderslaapkamer te bereiken.
Slaapkamer 1: (ca. 5.71 x 6.31 m)
Royale slaapkamer v.v. kastenwand, een schuifpui naar de tuin (met jacuzzi) en uitgerust met een zeer ruime luxe privébadkamer welke is v.v. een dubbele wastafel, stoomdouchecabine, een toilet, een ligbad met whirlpoolfunctie en aansluiting voor de wasmachine.
Slaapkamer 2:
Slaapkamer v.v. stucwand afwerking, een plavuizen vloer een privébadkamer met douche en wastafel.
Bijzonderheden
- De gehele woning is voorzien aluminium kozijnen van dubbel glas;
- De achtertuin is onder architectuur aangelegd, heeft een tuinhuis en een jacuzzi;
- Parkeergelegenheid op eigen grond;

Verkoper noch notaris kan er voor instaan dat de omschrijving van indeling en aanwezige zaken thans nog actueel is.
De opgave van de inhoud van dit object berust op een grove schatting.

Bezichtiging

woensdag 15 maart 2023, van 10:00 tot 11:00 uur
woensdag 29 maart 2023, van 09:45 tot 10:45 uur
N.B. gegadigden wordt geadviseerd zich te laten begeleiden door deskundige(n), bijvoorbeeld voor taxatie (voor financiering). Verkoper zal in ieder geval NA veiling geen bezichtiging meer organiseren.

BINNENTREDING
De eigenaar en/of bewoner van een woning die op grond van hypotheek wordt geveild, is wettelijk gehouden bezichtiging toe te staan.
De verkoper kan daarom bezichtiging afdwingen met behulp van een deurwaarder. Verkoper heeft gekozen om die rechten uit te oefenen. Bezichtiging vindt derhalve plaats onder toezicht van de deurwaarder. Er is geen makelaar die de bezichtiging begeleidt.

Het is uitsluitend ter beoordeling van de deurwaarder of een persoon tot de woning wordt toegelaten. Aanmelding voor de bezichtiging is echter niet nodig.

VRIJWARING:
Bij de eerste betreding van het pand, op 15 maart 2023, is geconstateerd dat het pand zeer slordig is gebruikt en ook zeer vuil is. Personen die gebruik maken van deze bezichtigingsmogelijkheid aanvaarden dat zulks voor eigen risico geschiedt, onder volledige vrijwaring van verkoper, deurwaarder en notaris.


Kenmerken

Type registergoed
Vrijstaand
Gebruik
Onbekend
Soort eigendom
Vol eigendom
Bouwjaar
1958
Oppervlakte wonen
195 m2
Oppervlakte perceel
771 m2
Inhoud
550 m3
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2
Kadastrale omschrijving
het woonhuis met ondergrond, tuin en erf, staande en gelegen aan de Sandelingeweg 10 te 2988 BT Ridderkerk, kadastraal bekend gemeente Ridderkerk, sectie E nummer 488, groot zeven are en eenenzeventig centiare (7a 71ca); belast met een zakelijk recht als bedoeld in artikel 5 lid 3 onder b van de Belemmeringenwet Privaatrecht ten behoeve van de Gemeente Ridderkerk,

Fotogalerij

Informatie

Bijzonderheden
HUURBEDING/ONTRUIMING
Op het adres van de te veilen woning staan alleen de overleden eigenaren ingeschreven.
Verkoper is niet bekend met huurovereenkomst(en) met betrekking tot het pand. Echter is er bij de taxatie van de woning, in december 20922, geconstateerd dat het pand bewoond lijkt. Om die reden wenst verkoper zekerheidshalve het huurbeding in te roepen.

Het daartoe vereiste verlof is gevraagd aan de voorzieningenrechter van de rechtbank Rotterdam. Verlof is vervolgens verleend bij beschikking van 9 maart 2023, waarin is bepaald dat ontruiming pas mag plaatsvinden na 30 dagen nadat het verlof is betekend aan hen tegen wie het huurbeding wordt ingeroepen. Het verlof wordt in opdracht van Verkoper betekend aan onbekende bewoners(s), enkel via een exploot aan het adres van de te veilen woning.
De (verdere) uitoefening van de bevoegdheden op grond van het huurbeding wordt aan de Koper overgelaten. Voor gebruik op andere grond dan huur geldt dat wat hierna is vermeld over de ontruiming.

Ontruiming ten aanzien van rechtsopvolgers de eigenaar alsook van personen die zich zonder recht of titel in de woning bevinden en als zodanig niet bekend waren aan de koper, kan – voor zover nodig – geschieden onder toepassing van de wet (art 525 lid 3 Rv). Daarvoor is geen rechterlijke goedkeuring vereist.

AFNAME
In afwijking van hetgeen bepaald in de AVVE2017 dient afname van het pand uiterlijk vier (4) weken na de gunning plaats te vinden.

ONVERMINDERD HET HIERVOOR VERMELDE ZIJN ALLE BEPALINGEN VAN DE GEPUBLICEERDE VEILINGVOORWAARDEN VAN TOEPASSING

Veiling informatie

Type
Executieveiling hypotheek
Status
Veiling
Dossiernummer
45996
Wijze van veilen
Internet-only Live
Veilinglocatie
Internet-only Live (Zuidelijk Nederland)
Kantoor
AchtenvanGent Notarissen
dhr C.M. van Beuzekom (T direct 043-3281382)
Wilhelminasingel 68A
6221 BK Maastricht
T: 043 328 17 60
F: 043 325 14 26
E: veiling@achtenvangent.nl

Financieel

Inzetpremie:
1% ten laste van de opbrengst, alleen bij gunning
Indicatie veilingkosten:
€ 6.914,00 (per 15‑03‑2023 om 14:28 uur)
bij koop via onderhandse executie zijn de kosten € 599,- hoger, zie bijlage indicatie veilingkosten (per 14‑02‑2023 om 09:58 uur)
Specificatie indicatie kosten in PDF (per 15‑03‑2023 om 14:23 uur)

Veiling

Internet-only Live (Zuidelijk Nederland)
Executieveiling hypotheek
Status: Veiling
Dossiernummer: 45996
Wijze van veilen: Internet-only Live

Notaris

dhr C.M. van Beuzekom (T direct 043-3281382)
Wilhelminasingel 68A
6221 BK Maastricht
T: 043 328 17 60

Inzetpremie

1% ten laste van de opbrengst, alleen bij gunning

Onderhands bod

Tot en met 27 maart 2023 24:00 is een onderhands bod mogelijk.

Delen

Kaart

Klik hier om de Google kaart te zien

Delen

Onderhands bod

Het is ook mogelijk om voorafgaand aan de executieveiling bij de notaris een schriftelijk bod uit te brengen. Let er goed op dat dit bod onherroepelijk en onvoorwaardelijk is. U kunt dus geen voorbehoud maken voor bijvoorbeeld de verkrijging van een financiering of voor het leegkomen van het pand. Als koper dient u zich van de spelregels te vergewissen. Wij wijzen u op de informatie over dit object en de van toepassing zijnde veilingvoorwaarden en (veiling)kosten. Indien u na het lezen van de spelregels tóch onzeker bent, schakel dan een deskundige in. Bijvoorbeeld uw makelaar.
Voor het uitbrengen van uw bod voorafgaand aan de executieveiling gebruikt u het biedingformulier. Het volledig ingevuld en ondertekend formulier dient voor de bovenstaande veiling uiterlijk 27-03-2023 24:00 uur bij de notaris te zijn ingediend.

Het wordt aangeraden een deskundige in te schakelen om de veilingaankoop te begeleiden.